Orodjarstvo

Naša primerna usmeritev razvoj in proizvodnja kakovostnega industrijskega orodja za brizganje plastike pod blagovno znamko Koplas Križe. Ukvarjamo se s proizvodnjo in veleprodajo orodij za brizganje plastike in tudi obrezilnega orodja (štanca).
Dovolj je, da imate v mislih le grobo idejo izdelka, potem vam lahko z našimi izkušnjami in znanjem svetujemo ter izdelamo orodje zanj. Tega bomo preizkusili in zanj izdelali merilno poročilo. Nudimo vam torej vse, od razvoja izdelka, njegovega konstituiranja do izdelave orodja.
Če imate težave s preveliko deformacijo izdelkov, s številnimi estetskimi napakami na izdelkih, pa morda s previsokimi stroški proizvodnje in časom izdelave, se lahko obrnete na nas. Skupaj bomo našli ustrezno rešitev. Pomagali vam bomo do večje kakovosti in s tem tudi konkurenčnosti, in sicer z naprednimi simulacijami brizganja plastike, z analizami, optimiziranjem sistema, odpravo napak ali reševanjem drugih težav.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.