Brizganje plastike

Zagotavljamo proizvodnjo izdelkov iz plastike, veleprodajo in dostavo naročenih izdelkov. Pri izdelavi plastičnih izdelkov za določenega kupca uporabljamo različne plastične materiale, kot so ABS, PA, polipropilen, polietilen in ostali tehnični materiali.
ABS ali akrilonitril butadien stiren
ABS ali akrilonitril butadien stiren je material, ki se večinoma uporablja, kadar želimo združiti solidno kakovost in zmerno ceno izdelka. Uporablja se v elektroniki in pri gospodinjskih aparatih.
PA ali poliamid
PA ali poliamid je material, znan tudi pod imenom nylon. V suhem stanju je krhek, odporen na obrabo, ima dobre drsne lastnosti in se lahko barva, vari in lepi. Uporablja se predvsem v elektroniki za mehansko obremenjene dele.
PP ali propilen
PP ali propilen je material, ki se uporablja predvsem za plošče, cevi, v beli tehniki in v avtomobilski industriji. Ima denimo boljše termične in mehanske lastnosti kot PE, vendar je manj odporen na nizke temperature.
PE ali polietilen
PE ali polietilen je gibek do mehak material, ki se uporablja predvsem za embalaže, posod za vodo in rezervoarje. Lahko ga oblikujemo z različnimi tehnikami.
Nudimo celovito storitev, od zasnove ideje do proizvodnje izdelka. Zagotovilo kakovosti izdelkov so tudi naše dolgoletne izkušnje in znanje, ki ga ves čas nadgrajujemo vse od leta 1990. Z vami želimo vzpostaviti dolgoročno sodelovanje, zato sledimo vašemu razvoju in vam že v tej fazi pomagamo.

Nudimo brizganje različnih plastičnih kosov in komponent. Naša strategija pa je fleksibilna proizvodnja združena z garancijo visoke kakovosti tudi pri številčnejših serijah proizvodnje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.