O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno že leta 1990 v Križah in si je odtlej prizadevalo za razvoj proizvodnje plastičnih izdelkov, predvsem pa orodij za brizganje plastike. Proizvajamo in vodimo veleprodajo orodij za brizganje plastike in obrezilno orodje. Ustvarili smo priznano in zaupanja vredno blagovno znamko Koplas Križe.

V teh letih smo nenehno povečevali zahtevnost izdelkov in širili raven znanja. Danes tudi sami brizgamo plastične čepe in gumbe iz različnih vrst plastičnih materialov, tj. ABS, PA, PP in PE, in vam proizvedene izdelke tudi dostavimo. Ponudimo vam torej vse, od razvoja izdelka, konstituiranje in izdelavo orodja, njegovo testiranje in končno proizvodnjo izdelka.
Zakaj idejo in naročilo zaupati prav nam?
  • Ker nudimo vse celovito storitev na enem mestu (ideja, razvoj, testiranje, izdelek).
  • Ker imamo na tem področju že več kot 20 let izkušenj.
  • Ker nenehno sledimo najnovejšim razvojnim trendom.
  • Ker nudimo kakovostne storitve in izdelke.
  • Ker se odzovemo hitro, smo fleksibilni in se vselej držimo rokov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.